Śląska Wyższa Szkoła Zarządzania im. gen. J. Ziętka w Katowicach
heheh no ejj ja tez bylam wyciorana w blocie, jak przyszlam do domu to poprostu zalamalam sie u Was nie bylo tego widac bo mialam ciemne spodnie i buty ale bylam taka bruudna, najebaanaa i wg hehe
no wlasnie grucha dlaczego poszles !! foch hehe
nie mialam pojecia gdzie jesteem ale jakos dotarlam do domu nei wiem jakim cudem jeszcze po drodze jakis koles pomagal mi haha
nie no malo wazne ale smiesznie bylo;P
kiedy powtorka?:d heh
ja poprostu sie zmylem nie wiem co sie dzialo piotrek mi ojhakiejs pizzy mowil mnie mdlilo zygalemjak kot kolo tej lawki a wy se poszliscie gdzies i sspoko ja tam zostalem wiec zebralem sie i poszedlem do domu nie wiem co bylo grane i blagam nie mowcie ze finlandia byyla sduuuper ona poprostu byla beznadziejna gorszej nie pilem nigdy
Gratuluje ci serdecznie i tez juz bym chcial miec to z glowy mam nadzieje ze mi tez juz sie nie dlugo uda to zakonczyc hehehe no to musimy to opic no wiec kiedy dorcia tylko blagam nie chodzmy juz po jakis opuszczonych domach ani po lakach gdzie czlowieki lamia nogi ;P ale mam nadzieje ze wszyscy juz to bedziemy miec z glowy juz nie dlugo.
Mam pytanko. Czy w dniu 14 maca w sobotę był ktoś na tych niby wykładach bo nie wiem czy one były czy ich w końcu nie było. Powiem wam szczerze że w tej naszej szkole robi się coraz większy burdel i zaczyna mnie to wszystko wkurwiać naprawde.
I mam taka myśl dlaczego na tym forum jest nas tak mało na naszej klasie udzielali sie wszyscy a tu tylko 4 osoby musze reszte powiadomic ze tu jesteśmy.
no wiesz Rafał, jak ja byłam wczoraj w szkole, widziałam się z Kami i Monią ale o żadnych zajęciach nic nie wiem, jeśli nawet one by były to nikogo z nas by na nich nie było, a przecież były wycofane z planu, więc ich chyba nie było, tak myślę
a następnym razem zabierzemy Cię w jeszcze bardziej okropne miejsca:P
to jest nasze forum:D dlatego tylko my tu jesteśmy, Edzi tylko brakuje:)
buźka:)
Ok czekam na te jeszcze straszniejsze miejsca a cio do forum to widzialem sie dzisiaj z asia i ona tez zaloguje sie na tym forum a z edzia to nie wiem co sie dzieje i mam nadzieje ze sie wkoncu odezwie bo normalnie bedzie tak jak z lukaszem i tyle hehehehe
Nic nie umiera bo głowny rozmowca nie ma czasu na ciagle pisanie normalnie tylko uczy sie ciezko i pracuje ciezko na to zeby pokonac krysys na polskiej ziemi <hahaha> down ze mnie i tyle nie wiem czemu nikt tu nie pisze gdzie sie reszta podziala ale supier rafal to zmieni bedzie wpierdol w ciemnej ulicy to i uzytkownicy sie znajdą
Dorotko narmalnie tys chyba oszalala w wolny dzien od pracy u boku swojego ukochanego ktory pewnie spi normalnie nie strzymie tego ty sie uczysz tej piepszonej mikroekonomi cos tu jest nie tak cheloł normalnie obudz sie. Rozumiem jakies porzadki albo gotowanie dla sportu a tu nauka? nie no rispekt podziwiam cie nolmarnie hehehe