Śląska Wyższa Szkoła Zarządzania im. gen. J. Ziętka w Katowicach
normalnie dac dzieckom forum normalnie to prawiee jak orgazm cio nie ale mam nadzieje ze bedzie to sie rozwijalo fajnie i nie bedziem miec jakis pipoluw z poza grupy tak jak na forum naszej klasy hehehe gdzie jest sala 318 dzd cie <hahaha>
Dzisiaj umięsciłem na naszym forum plan zajęć nasteponego zjazdu i postaram sie tak robic za każdym razem mam nadzieje ze podoba wam sie ten pomysł tego forum
wszelkie informacje dotyczacej naszej edukacji beda zawarte tutaj - ludzie piszcie cus tutaj normalnie hehehe
ajjjjjjj Ty musisz dobijac juz z tym planem a mnie jeszcze geografia czeka w sobote rrrrr.... co za dziadowstwoooo:/ a może w końcu sie zmobilizujemy i jakąś grupową imprezke zorganizujemy
Asia miala fajny pomysl to trzeba głowami cosik ruszyć
EEEEE tam ta geografia to juz tylko formalnosc tak mi sie wydaje przynajmniej ale ciesze sie ze ja mam to juz z glowy mnie czeka mikroekonomia 19 marca hehehe to dopiero bedzie kosmos. Ktos z was tez jeszcze zdaje tego 19 czy nie czy jestem sam glomb hehehe
Co do imprezy nie wiem jak inni ale niektorzy maja plany i miedzy innymi tez miałas kamilko dlaczego mialas mi dac znac czy zdobedziesz kaske wiesz o czym mowie hehehe tylko mi sie tu teraz nie wykrecaj ze zapomnialas hehehe
ja nie pamiętam, ale czy to ważne, przecież to nie moja klatka:P
ja już Wami nie pije!! z Wami się nie da:P
Rafał się zabrał i poszedł do domu, ja się wyciorałam w błocie jak nie wiem co, heh potem ta pizza, Ty nie wiedziałaś gdzie jesteś!! poprostu masakra!!!
ehhh....